رسانه عبری: جنگ با حزب الله نقاط ضعف اسرائیل را هویدا کرد یک نظامی دیگر صهیونیست در غزه کشته شد عملیات‌های موفق امروز قسام | از شکار بالگرد «آپاچی» تا هلاکت ۲۰ نظامی صهیونیست (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حملات روز شنبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه | ۶۴ تن شهید و صد‌ها نفر زخمی شدند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) گانتس شروط خود را برای ادامه حضور در کابینه جنگ اعلام کرد دستور رئیسی برای حمایت از فعالین فضای مجازی یمن یک کشتی یونانی را با موشک هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بایدن انجام مناظره‌های بیشتر با ترامپ را رد کرد وحشت رسانه‌های عبری از سلاح جدید حزب الله ترامپ: کاخ سفید باید از من عذرخواهی کند تظاهرات صهیونیست‌های خشمگین علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو فرزندان ما را به حال خود رها کرده‌است ۵ نظامی دیگر رژیم صهیونیستی در «رفح» کشته شدند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) وضعیت اوکراین در آستانه تابستان دوم جنگ چگونه است؟ مصر شایعات رسانه‌های رژیم صهیونیستی را رد کرد ابوعبیده: نتانیاهو ترجیح می‌دهد بجای مبادله اسرا، سربازانش در جست‌وجوی اسرا کشته شوند حملات متنوع حزب‌الله علیه مواضع ارتش اسرائیل (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) کابینه جنگ رژیم صهیونیستی تشکیل جلسه می‌دهد| زمزمه‌ها درباره استعفای گانتز حمله موشکی گردان‌های قدس به «عسقلان» زمان آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اعلام شد
سرخط خبرها

ویدئو| این صدای ملت ایران است

  • کد خبر: ۱۴۴۱۳۲
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
ویدئو| این صدای ملت ایران است
رهبر انقلاب اسلامی: «مگر از تشییع جنازه‌ی شهید سلیمانی چقدر گذشته؟ آن جمعیّت عظیم صدای ملّت ایران بود، آن تشییع جنازه‌ی ده‌میلیونی یا شاید به یک معنا بیش از ده‌میلیونی صدای ملّت ایران بود.» 

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه KHAMENEI.IR در پاسداشت بدرقه بی‌نظیر شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران توسط ملّت بزرگ ایران، گزارش خبری «این صدای ملت ایران است» را منتشر کرد.

هنوز آفتاب طلوع نکرده بود که خیلی از مردم، خبر را به دوستان و آشنایان‌شان داده بودند. تا خورشید بیرون بزند کسی نمانده بود که بی‌خبر مانده باشد. مشابهش در تاریخ کشور کمتر دیده شده بود.

در همان ساعات ابتدای صبح هم بخش دیگری از مردم از خبر مطلع شدند. خبر سنگین بود، اما انگار حماسه‌ای بزرگ هم در راه بود.

حاج قاسم رفته بود؛ یک لحظه تلخ؛ یک نقطه عطف تاریخی، مثل همیشه تاریخ توحید، یک سمتش اندوه بود و سمت دیگرش حماسه. اندوه از این بالاتر که فرمانده دلیر و شجاع و توانمندمان دیگر در بین ما نبود؟!

حاج قاسم مظهر یک خیر مشترک بود! فرقی نمی‌کرد ایرانی باشی یا عراقی، مسلمان باشی یا مسیحی یا حتی ایزدی! این مظهر خیر مشترک مثل حرارت و گرمای آفتاب به همه یکسان می‌تابید! همین هم بود که فقدانش یک اندوه بزرگ را پدید آورده بود.

سمت دیگر این فقدان، اما یک حماسه بود. حاج قاسم مظهر یک «صدا» هم بود. صدایی از اعماق وجود آدم‌هایی با رنگ و زبان و مذهب و قوم متفاوت که انعکاس یک فطرت واحد بودند. فطرتی علیه ظلم و استکبار و استعمار و پنج روز تشییع باشکوه و تاریخی یک پیکر قطعه قطعه، پژواک این صدا بود.

صدایی که نه شرایط سخت اقتصادی مانع شنیدنش می‌شد نه لجن‌پراکنی‌های بوق‌های رسانه‌ای ابلیس! این صدای مردم بود. مردمی که عصاره همه فضائل و خوبی‌ها و تاریخ و فرهنگ و فطرت‌شان جمع شده بود در شخصیت یک قهرمان!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->